Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om själen fryser


om jag äter pasta varje dag
om jag lever i ett hus utan varmvatten och värme
om jag går med raggsockar, tjocktröja och mössa inomhus
om jag somnar av utmattning på kvällen
om jag jobbar för mycket
om jag har en krypande känsla innanför huden

och om själen fryser ska man stanna kvar i ett liv som är funtat så
eller ska man köpa dyra flygbiljetter hem?




Fri vers (Fri form) av Hanna J
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-04 13:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2014-11-04

    Bo Malte
ibland måste det få kosta...
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Hanna J
Hanna J