Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod, mera blod!

Tårar av blod droppar om kvällen
När illusionen av dig har försvunnit.

Tårar av blod droppar på golvet
Jag orkar inte förstå det.

Hjärtat har slitit sig ur sin grop
och ligger och bankar på golvet

Jag sitter på sängen
och stirrar mot världen.

Jag orkar inte förstå det

Min mun skriker och ögonen kniper
men jag känner det inte längre.

Hjärtat det kallnar på golvet
men dunkar ändå.

Ekon av tankar pulserar runt om mig
blottad för världen, ser jag mig om.

Ensam och lämnad kvar på min plats.

Jag orkar inte förstå det.




Fri vers av Moysan
Läst 647 gånger
Publicerad 2006-04-05 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moysan