Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anda

jag minns mitt liv
hur det andades mot din kind
fullt av ansvar

med en törst
som redan var uppfylld


hur de ljusa sommarnätterna
var bräddfulla
av din andning tillbaka
när ett utan ängslan tog oss

tills porsen klädde kärret ljust
och de första fåglarna
nynnade en melodi
full av endräkt.






Fri vers av Cadena
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-06 16:31



Bookmark and Share


  walborg
fin berättelse som doftar av pors
2014-11-30

  Eva Langrath VIP
Fin minnesbeskrivning
2014-11-11

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint :)
2014-11-06

  KYREUS of Sweden
Romantiskt
i genuin mening.
2014-11-06

  Ronny Berk
naturlyrik med mänsklig anknytning
2014-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena