Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kärlekssaga eller vi som möttes i april


du är virus i mina vener




Fri vers av tildam
Läst 221 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-04 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tildam
tildam