Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliga drömmar

Fan för förbannade nattliga drömmar
besökandes när jag som mest behöver vila.
Försvarslös ligger jag och tvingas se
öppnande dörrar
ändlösa horisonter
perfekta berg.

Fan för främmande tankar som aldrig kan assimileras.
Normalt sett har jag inget emot det
men nu kan jag inte sluta ögonen
jag blundar redan.

Fan för frånvarande förmåga att sålla ut det ovälkomna.
En amputerad drömmer om att göra det hen inte kan.
Detta är inte av godo.

För glädjen som infinner sig i gryningens dimma
bränns snart bort av den alldeles för klara solen
och det enda som dröjer kvar är en bitter kontrast.

Den som ändå fick drömma mardrömmar.




Fri vers av Synkoperad Progress
Läst 204 gånger
Publicerad 2014-11-04 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synkoperad Progress
Synkoperad Progress