Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett första försök med jambisk pentameter med kiastiskt rim.


Etyd i jambisk pentameter

För dig i solens sköra famn förs bort
där du så vilsamt lämnar allt hos oss
Ta loss, fly, flyg din kos, just nu, ta loss
till fjärran land som ej är till vår sort.




Bunden vers (Rim) av Synkoperad Progress
Läst 293 gånger
Publicerad 2014-11-05 00:10



Bookmark and Share


  Linnea Trulsson
Bra skrivit! Jag är så stolt över dig!
2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Synkoperad Progress
Synkoperad Progress