Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon bryr mig och jag är fortfarande fascinerad av damens (som jag inte känner) namn.


Maria Natasja

Maria Natasja
få jag trä dig i en dans?
Där du kan känna himmelen
och inte bara mörkrets svans.

Och finna dig en stund av bara du
i solens mitt, i livets ljus
och ta emot en salva
som smörjer dina sinnesgrus?

Maria Natasja
du destruktiva själ
du träffade mitt hjärta
och min akilleshäl.

Så låt oss dansa
bort en bit av livet
och ta här och nu till fånga
då vi allting redan skrivet.




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-05 03:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP