Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunna trådar

Som en marionettdocka
styr jag mig själv
i livets teater
med tunna trådar
som ständigt brister
och måste knytas på nytt
så att ingen märker
när dansen övergår i ryckningar
balanserande på gränsen
mellan publiksuccé
och ett fiasko




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-05 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3