Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här går jag och duger

det är över 10 år sedan det började
det där helvetet som jag kallade mitt liv
en daglig kamp mot något så livsnödvändigt
som mat
då varje dag var ett krig mot lusten och kalorierna
och varje extra hekto fick mej att vilja ligga ner och dö
klä av mej i mörkret bara för att slippa se min kropp

idag är det nästan svårt att minnas de 7 åren
som sjukdomen tog av mitt liv
det är mer en dimma, ett mörker, ett töcken
och när jag tittar mej i spegeln nu
ser jag styrka, mod och livsglädje
det må vara dovt i sinnet ibland
men oavsett vad så duger jag helt och fullt
precis just så som jag är




Fri vers av insertnamehere
Läst 137 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-05 18:30



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja livet kan vara en kamp på många sätt! Härligt när man lyckas ibland att nå ett mål man föreställt sig...
2014-12-10

  S.A.I. Steve Lando
bra att du nått sådan insikt

under alla omständigheter, oavsett vad du gör, hur du beter dig, eller hur du ser ut, så duger du fullkomligt i den perfekta skapelse du är

du är en gudinna

och det finns ingenting överhuvudtaget som kan ändra på detta faktum

2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

insertnamehere