Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

benen dom bär


somnar du om
vad finns det där?
vakna sen sjunk
ner i min sfär

varför gå runt
när svaret finns här
vi talade strunt
om det vi höll kärt

det vi skulle närt

här är det tungt
men benen dom bär
än är du ung
men hösten är här

vi sågs i en mörk
och ensam gränd
när vi kom fram
var grinden stängd

men vi fanns till
det gör vi än
så sänd någon rad
om du längtar hem

sen kan vi gå
utan något men
vandra iväg
och tillbaka igen

hela vägen hem

igen

än är du ung
benen dom bär
hälften är vunnet
du lever och lär

här är det lugnt
och hösten är här
en gång var jag ung
men benen dom bär




Bunden vers (Rim) av Sebastian Lind
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-05 23:41



Bookmark and Share


  Gärdsmyg
Jag älskar den här! den är så melodiöst lekfull men ändå vansinnigt genomtänkt med rätt ord på rätt plats. Tack för fantastiskt trevlig läsning!
2015-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Lind
Sebastian Lind