Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På min balkong

Jag röker hasch på min balkong hela dagen lång så lyssna till min sång den kommer få dig på språng.
Den börja visst en mulen dag en trist och kulen dag. Jag satt för mig själv och tänkte på mitt jag.
Då slog det mig att jag bör skaffa hatt. Som skyddar mitt hår när det regnar.
För annars om jag ska till bolaget och ha en lite flaska för mitt törstande hjärta.
Då kommer min frisyr av vädret som yr bli helt blöt lite ful och väldigt tofsig
Om jag på vägen dit fått i mig lite sprit och då kanske nekas att köpa.
Mitt hjärta kommer då att spricka och gå i tusentals små vassa bitar.
Så det vore klokt om att jag gick och köpte mig en hatt för mina sista besparade slantar.
Men hur ska jag må om mitt hjärta får stå ut i kylan och bara förfrysa.
Men då tänkte jag att jag skiter i hatt utan stoppar istället min pipa.




Fri vers av små tankar
Läst 198 gånger
Publicerad 2014-11-06 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

små tankar
små tankar