Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekar tomt

Dumheten lyser med sin närvaro
funderingar faller platt
tankar tomma skramlar
där öron begränsar

ett leende lika tomt
som plånboken
i slutet av januari
då endast minnen finns

av en tid då tankar
var av tänkvärd natur
och funderingar inte
var platta som Ikeas paket

Om man klarar av att minnas
så mycket på en gång vill säga...




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-06 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter