Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-madam svart-

 

 

 

 

 

 

 

Denna sal existerade aldrig.
Blott en sinnessjuk illusion, men
det var där du skapade ett tomrum.
Kanske för att överleva. Svårt att säkert
veta när den ändlösa natten stal ditt sken.

 


*

 

”I natt är allt tacksamt tyst. 
Tryggt i förvar -gömt i något förseglad. 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fredrik Gaefke
Läst 214 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-06 21:39



Bookmark and Share


    Processor
Vacker
2014-11-13

  KYREUS of Sweden
Attack.
Go for it?
Well....
2014-11-06

  ing
gripande text som stannar kvar hos mig. paradoxen mellan de två texterna lämnar ett obehag; min verklighet gör att jag läser jag in det klaustrofobiska limbo som är missbruk/psykisk sjukdom.
2014-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Gaefke
Fredrik Gaefke