Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Järndörren




Järndörren
in hos henne.
Det pulserade om den.
det har aldrig varit minusgrader

endast vädret på vägarna
vill ingenting hellre
än att bara få stanna av





Prosa av Lars Gullberg
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-07 22:49



Bookmark and Share


  i af apa
800 grader!

2016-08-03

  Nanna X
stark. tänker på Berlinmuren och 800 grader.
2014-11-12

  Shqiptar
Riktigt bra skrivet!

2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg