Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röst


omröstningen
man har uppfunnit odödligheten
förslaget är sterilisering
och själslig indexering
för backup

men ack! en kan bara
nalkas den heliga maskinen
som par

tanken är att man
bär varandra genom tiden
avvecklande och återtagande
i antifeministisk parsålderkonstellation
till solens död




Fri vers (Prosapoesi) av Joakim P Udd
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-07 19:45



Bookmark and Share


  objekt3
there is only one god it is the sun god ...
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd