Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synd.

Vi glömmer
vi gömmer
våra synder i dess stoft!

Vi minns,
Vi finns,
där änglar blir till!

Du glömmer,
du drömmer,
där ditt rike blir till!

Jesus för dig dog,
Jesus återuppstod,
där döden blev till intet gjord!

Mina dagar,
dina dagar,
vår Herre innerligt vet!

Livet, dig kärt,
livets glans du kanske ärvt?
Jesus ser ditt perspektiv.....

Alla har vi gått miste,
som förlorare utan chans?
Som en o skrapad vinstlott...

Tro mina ord, tro...
Ja, löftena tillhör dig.
Som rättfärdigt ber, i Jesus namn!










Fri vers (Fri form) av stefan.g
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-07 22:18



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Respekt
2014-11-15

  Vici
Fint skriven text och hoppfullt budskap!


2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva