Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talldungen

Om natten invid en talldunge. Susar så. Invid en väg.
Månen lyser klar. Man är helt ensam där och väntar på bussen. Man går av och an
tittar på klockan. Hör hur det susar. Det går inga bussar den här tiden. Tiden här är helt stilla.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-07 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg