Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelsen

 

 

 

Frågan är vem som skall förlåta

 inte allt det dumma som jag gjort

 Men allt det andra som blev ogjort

 Vem skall ouppfyllda önskningar

 vid livets slut

 intill min grav begråta




Fri vers av PkA
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-08 02:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

PkA
PkA