Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt borta och nära


Sonen utflyttad
Till andra sidan jordklotet
Bor och arbetar nu i Japan
Lever där sitt egna liv
Distansen är stor men
Nu finns en öppenhet
För närmare kontakt





Fri vers av eva m h
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-08 17:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kanske på något sätt avståndet mellan hjärtan minskat.
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

eva m h