Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du min höst, jag är våren

 

Om jag visste hur
skulle jag sy fast dagen
med vita sömmars spegling
för att hålla mig vaken
och låta natten färglägga
lapptäcke på svarta lakan
att komma närmare dig

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av ninfea VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-11-08 20:55



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Du har en underbar användning av ord som blir underbar poesi.
2015-02-12

  Lena Själsöga Keijser
detta
är
denna bild är vacker
fylld
2014-12-04

  Silverstripe
Fint skriven! Och motsatsparen höst - vår, dag - natt, vitt - svart spänner upp ett avstånd som diktens sista rad längtar att minska.
2014-11-09

  Lars Hedlin
Underbara känslor i längtans toner! ;)
2014-11-09

  Peter Kohlm VIP
Vackert!
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

ninfea
ninfea VIP