Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDMÄNSKLIGHET



De tog alla som inte passade in


Jag gjorde inget

Det gällde ju inte mig



De tog mig

Då insåg jag...




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2014-11-09 10:24



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Verkligheten...
2014-11-16

  Ljusletaren
Medmänskligheten segrade till slut *bra* /kram
2014-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Oj, så bra och tänkvärt...
2014-11-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Insikt "det gäller inte mig" tills. Mycket bra!
2014-11-10

  ULJO
Jag håller med Anya nedan. Den här var tydlig på en liten yta. Bra jobbat
2014-11-09

  Åsa Njunjes
Uppfriskande och "efterklok" landar jag i ett samtal med "egot".
2014-11-09

  Stjärnöga
Så kärnfullt kort
till synes enkelt
men vackert
ordflätat

om att vara
mänsklig
med fel och brister
som alla
andra
Underbart!
2014-11-09

    ej medlem längre
Fungerar, skrämmande nog, på många plan i livet.
2014-11-09

  Lehva VIP
Berörande och häftigt formulerat.
2014-11-09

  Valter Örn VIP
Bra förmedlat Marita! Det enklaste och minst ansträngande är att blunda; fram till den dag man själv berörs.
På samma sätt är det det som Leif GW Persson säger om dem som ska se till att rätten fungerar: "De underättar sin vardag"(det är ibland för jobbigt)
2014-11-09

  Anya VIP
Vilken otroligt innehållsrik text med så få ord. Bravo!
2014-11-09

  Connie
Wow, så bra! Den tog där den skulle!
2014-11-09

  stig wikman
FINT MARITA .
OCH........
DU PASSAR VÄL
IN VAR SOM HELST.

KRAM FRÅN STIG.
2014-11-09

    ej medlem längre
Känner rysningar, mycket bra förmedlat.
2014-11-09

  bittemi VIP
Talande och bra skrivet!
2014-11-09

  Lars Hedlin
Starkt och bra framfört!
2014-11-09

  Palett
Mycket bra text !
2014-11-09

    ej medlem längre
Smärtsam insikt..?
2014-11-09

  Oscar E Quinn
Bra skrivet Marita
2014-11-09

    Sefarge VIP
Tack.Bäste Marita!
För att Du Tog fram ordet
vi inte klarar
Oss en längre stund
Utan.
2014-11-09

    ej medlem längre
Ja, det gäller oss alla...
Bra skrivet!
2014-11-09

  louisegirl
Så bra skildrat, om fel och brister..
2014-11-09

  ~Snöflinga~
Jag tänker direkt på förintelsen och där jag föreställt mig samma scenario. Du fångar det precis med dina ord!
Kram
2014-11-09

  Angel of love
Ingen är perfekt, vi har alla våra fel och brister <3
2014-11-09

  Per "Läsaren" Sörqvist
Stannar till vid din text och funderar.
2014-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP