Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en social kritik av tron på ideologisering som lösning av konflikter.


ideologierna är inte döda, syster

det är något som drar förbi
en vilja att göra sig fri

det är dags att dra fram
en organiserad kamp

min syster har slutat att vara brevid
detta är den vita kvinnans tid




Fri vers av Jonjovan
Läst 1026 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-05 12:45



Bookmark and Share


  Moa Martinsson
Hallelulja!!!!
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Jonjovan
Jonjovan