Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sista tillbakablick och önskan till det som fanns. Innan jag nu blickar fram när allt töar och smälter. In i det nya. <br /><br />© Erik Brickman 2006


Kom ihåg



Vem du än är som vunnit hennes blick
kom ihåg

att ta hand om henne med all din makt
kom ihåg

stryk henne över håret
kom ihåg

kyss henne gång på gång, passionerat
kom ihåg

tala till henne, om all din furiösa kärlek
kom ihåg

ta henne i famn, nära din puls
kom ihåg

viska hennes namn och lova all trohet
kom ihåg

säg var du går och vad du vill göra
kom ihåg

glöm aldrig hennes längtande ögon
kom ihåg

hennes vackra händers stilla beröring
kom ihåg

ta dem i dina och släpp aldrig
kom ihåg

för nu ska jag få mig själv att glömma.




Fri vers av Arowana
Läst 855 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-05 13:19



Bookmark and Share


    Emma_med_t
igenkännande.. påminner lite om en text jag själv skrivit../em
2006-05-08

  karenina VIP
så varm och ömsint, väldigt berörande.
att få ha en man som tänker så här
som du, det måste vara underbart.
2006-04-05

  anneluca
Lågmält, rörande och så otroligt vackert, mitt uppe i stor sorg. Mycket fint!
2006-04-05

  Saramaria79
Oerhört fint!
2006-04-05

  Cris
Men du... jag gråter nästan.. Det var fint.
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana