Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänka poetiskt



Att börja tänka poetiskt igen
är farligt

man blir besatt

Ja jag tänker tillslut inte på nått annat

Men
jag tar risken

ity det ger mig så ofantligt mycket
tillbaka

och förhoppningsvis
så blir jag en bättre människa

bara jag hinner med det vardagliga
även




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-10 00:54



Bookmark and Share


  Tony Wallgren
Tycker om att du leker med språket och vänder på ordföljden då det ger mina tankar spänst och utmaning.

Fint skrivet!
2014-12-08

  walborg
En fot i poesin och en i verkligheten blir bäst
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP