Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNUPPFOSTRAN




Glömde sätta in cykeln på kvällen


På morgonen var däcket luftat

Ventilgummit borta


Kom försent till skolan




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-11-10 08:40



Bookmark and Share


  Ulf Folke Folkesson
Så det kan bli.
2014-11-14

  Lehva VIP
Detta händer mig fortfarande. Som vuxen...
2014-11-12

  Connie
Verkligen igenkännande! Nu för tiden tar de hela cykeln!
2014-11-12

  Lars Hedlin
Starkt..och känns igen!
2014-11-11

  Heikki Hellman
Goda exempel om vad betyder en 'fri uppfostran' och många andra exempel skulle finnas till!
2014-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man lär så länge man lever... förhoppningsvis...
2014-11-10

    Dan Myrbeck
Konsekvenspedagogik
med stor tragik.
2014-11-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Och sådant fick man sota för! Det känns än idag!
2014-11-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja grymt...och det försigår på många platser
2014-11-10

    ej medlem längre
Kan nästan tänka mig alla hårda ord..
2014-11-10

    ej medlem längre
Det är inte lätt att vara barn.
2014-11-10

  louisegirl
Usch ja, vilken vånda <3

Fint förmedlat!

2014-11-10

  ULJO
Grymt
2014-11-10

    ej medlem längre
Nästan så man
känner rappet över fingrarna ...
2014-11-10

    Bo Malte
det ena ger det andra...
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP