Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'du är som en solstråle, värmer och bränner samtidigt'


Vet du,

huden har många lager och
någonstans längst under
har du byggt dig in

hur det gick till vet jag inte,
vet bara att när du kom
öppnades mina väggar
som rosenblad

föll

för dig
med dig i mig mot blindhetens
botten

där,

är inte mörkret som skrämmer
inte heller det fria fallet
det är viljan
att behålla 
rädslan att förlora 

dig


jag vet inte om du
men,
jag minns

den vägen kan jag nu
även om jag inte vet vart den leder


jag vet inget alls om dig
har jag kommit fram till
förutom kanske en sak
jag vet

kroppen har många celler och
du är den i mig som lever

när
inte jag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av ninfea VIP
Läst 567 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-11-10 22:22



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
evig andning i skönhet
2014-12-04

    Frozenbride
Fin text!
2014-11-24

  axveronika
vilken häftig båge...och så de två sista raderna som...?
2014-11-15

  Lars Hedlin
Mycket mycket bra framfört ;)
2014-11-11

  tildam
Så fint och ömt!
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

ninfea
ninfea VIP