Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Reklam

Min hårbalsam är intensivt vårdande

Små välutbildade sjuksköterskor
bedriver snabb och effektiv intensivvård
av varje enskilt hårstrå
på mitt huvud
innan de spolas bort
och rinner ut genom kloaken

Till den stora gemenskapen
som välkomnar oss alla




Fri vers av Respons VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-11 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP