Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DROG EN LÄTTNADENS SUCK




Det var befriande

att det var en lögn



Det hade varit värre

om det varit sant




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-11-11 08:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kort, men bra skrivet...så sant...
2014-11-11

    Dan Myrbeck
Ja även om lögnen är obehaglig, kan sanningen vara värre.
2014-11-11

  Lars Hedlin
Ibland är det just så! kram
2014-11-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, så kan det vara ibland!
2014-11-11

    ej medlem längre
Oh, så mycket sanning det ligger i dom orden.
2014-11-11

  Veven
Ja, ibland är lögnen kanske enklare...i alla fall kortsiktigt.
2014-11-11

  louisegirl
Ja ibland kan det faktiskt vara så <3
Så bra förmedlat vännen
2014-11-11

  Anya VIP
Jaa ibland är lögner befriande... intressant reaktion.
2014-11-11

    ej medlem längre
Dina små diktpärlor
skapar och ger stort intryck ...
2014-11-11

    ej medlem längre
så är det ibland.bra!!!
2014-11-11

  Palett
Som alltid från din penna en text som i få ord beskriver något väsentligt !!
2014-11-11

    ej medlem längre
Och händer detta inte för många gånger i den här stressade världen?
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP