Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankning av hjärtat! Kan man få kvitto

Världens underbaraste människa

För
Jag träffade en tjej.
Visst hade jag tur.
För
Jag drunknade i hennes ögon.
Visst lyser dom av liv.
För
Jag fastnade på hennes läppar.
Visst känns det som himmeln.
För
Jag uppvaktade henne med blommor.
Visst förtjänar hon det bästa.
För
Jag gav allt för att få dig.
Visst hade jag tur.
För
Jag har fått dig
Visst älskar jag dig

För
jag kan stolt kalla dig min flickvän.
Visst är du perfekt




Fri vers (Fri form) av westkustens
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-12 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

westkustens