Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro...

 

Att tro, är grunden för morgondagen,

att tro är skälet att leva vidare.

 

Utan tro finns bara hopplöshet,

utan tro finns bara evigt mörker.

 

Att vilja tro på en bättre värld,

att vilja tro på försoning.

 

När vi alla tror att vi kan förändra,

då finns det en ny gryning,

då finns en ny morgondag.

 




Fri vers av Den gamle
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-12 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle