Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Livets tåg

Det finns en sovvagn
på det här tåget
som inte går att hitta
för den som är sömnlös

Det finns en tyst avdelning
för den som vill
öppna sin dator
för att göra logiska operationer

Det finns en restaurangvagn
för den glupske
som lyckas forcera plasten
till en ostsmörgås

Det finns bekväma säten
för den som vill
låta landskapet passera
allt närmare målet

Men var är sovvagnen
där man kan vila
själen och kroppen
och hitta nyckeln till mänsklig gemenskap




Fri vers av Respons VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-12 06:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den som söker.... kanske finner
2014-11-17

  Veven
Väldigt fint och rytmiskt och - viktigt!
2014-11-14

  Connie
Precis så. Ofta glömmer vi det allra viktigaste, själen och kroppen!
2014-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för det sista stycket!
2014-11-12

    bittemi VIP
Fin text
2014-11-12

  Änglaögon
Fint poetat.
2014-11-12

  Angel of love
Skört och fint skrivet.
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP