Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur många gånger//

för visst är det väl det som händer när en blir manisk?
hjärtat överröstar hjärnans röst
jag försöker verka intellektuell och "ha koll på läget" när allt jag vill är att höra hans röst på andra sidan telefonen
so badly att varje liten partikel inuti mig skrynklas ihop och dör i väntan på att leva
"det är mitt konstverk, men jag vill gärna att du blir en del av det"
vet inte var jag har mig själv, vet inte var jag befinner i hans kropp
osammanhängande rader av ren konfusion och höga trädtoppar
fuck me
fuck me hard




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 175 gånger
Publicerad 2014-11-12 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött