Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du å jag / kärleken

Den första jag vill se när jag vaknar är du!,
så varför är du inte här nu?.

Jag försöker leva, lyssna på min sång,
hade de inte varit för dej så hade jag inte haft nånting å skriva om.

Några timmar å rader är de jag ger dej,
140spänn, å du följer me mej.

Jag gillar dina ögon, din doft,
dina läppar, wow soft.

Du kysser mej på kinden å jag bara ler,
av me mina kläder å du går ner.

Tog din hand å gick in i köket, helt nakna,
gjorde vi den första morgonmötet.

Kärleken är alltid någonting jag har tänkt å drömt om,
å fanns de problem, så har jag glömt dom.

Du fångade mitt hjärta me storm,
-Kom närmare danne, de e dej jag vill hålla om!

Varför har jag så svårt å säga re?
vad är de med mej?

Du håller i min hand, de känns bra nu,
men du släpper den, vart ska ru?

Min dörr stängdes å rummet vart släckt,
snälla stanna!, å gör denna historia att inte bli spräckt.

Jag vet, jag oroar mej för mycket,
men jag kan inte släppa dej, du betyder för mycket.

Smekte dej på kinden å börja klättra,
mina känslor är starka, de e nåt jag vill berätta.

Jag ligger nu i sängen å har dej vid min sida,
jag måste säga re, jag är kär i dej Maria!



















Fri vers av jobby
Läst 507 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-05 16:43



Bookmark and Share


  Malina
Jag måste bara säga att du har fått mig att ändra mig. Jag har inte gillat att läsa sättet som du skriver på tidigare. Jag har alltid tänkt att det måste vara rent skrivet, och utan massor slang. Kanske är det just därför att det är vad man oftast ser. Men fan, du skriver så jävla bra. Det flödar bra och allvarligt talat så ville jag bara läsa mer. Forstätt att skriv, du har underbar stil!
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

jobby
jobby