Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygga Bo

När vinter nalkas flyger livet iväg med flyttfåglarna mot fjärran land
Luft under fjäderprydda armar
Paddlande vingtag
Seglande vingslag
Mot varm och ljus horisont

Jag bygger mig ett ide långt in i urskogen
Fyller det med ris från gran och tall
Dofter av kåda och barr
Med mossa och torra löv fyller jag på
Det lilla idet
Med skydd mot kyla och skrå




Fri vers (Fri form) av maria kide
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-13 10:47



Bookmark and Share


  Ronny Berk
naturlyrik med mänsklig anknytning; skapar bilder, ja !
2014-11-13
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide