Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är jag förälskad i en bild?


Tove

Jag vill smaka dina läppar
vakna till din blick
Och rädd blir jag.

Nu ringer ålderns kläppar
För du är det jag aldrig fick
och jag är bara dag.

Ack gudar, kunde ni
besparat mig för detta.
Och släppa mig i evighet

Ni kunde låtit bli
att ge mig åtrå, hetta
och mer jag inte vet.

Men dagen finns
som hennes ögon.
De bär jag med mig.




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-13 14:04



Bookmark and Share


  Tuffeli
vilken fin längtan du ger uttryck för.
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP