Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gud å jag

Smärtan är stor de jag har bakom pannan,
vem förstår? inte nån annan.

-Svara på min fråga,
-Vill du verkligen dö?

-Ja

-Men de får du inte gö!

-Mitt barn, jag kommer alltid finnas här för dej,
kolla bara upp mot himlen så ser du mej.

-Men vad har du sett?
-En massa ondska å följt satans kliv,
de blir inte bättre om du tar ditt liv.

-De är ingen idé å börja droga,
visa dina känslor är nåt du måste våga.

-Men vad ska jag göra? jag är ur balans.

-De är därför jag är här å ger dej en till chans.

-Tänk efter en gång till,
du kan inte göra som du vill!

-Så vad har du lärt dej?

-Att jag ska leva mitt liv tills jag dör.

-Vad har du lärt dej?

-Att våld å knark är de som förstör.

-Vad har du lärt dej?

-Att jag ska öppna mina ögon å se,
å förstå att de ända rätta nu, är att be...

















Fri vers av jobby
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-04-05 17:57



Bookmark and Share


    ettolrahC
En vacker insikt som fler borde ta fasta på!
2006-08-30

  sofiavishet
fin, meningsfull dikt. Bra!
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

jobby
jobby