Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tunnelseende

 

smulorna från lördagen formar sig
sväller

vem antar svällkroppens utmaning
liljans inetsning vid mun

jag säljer mina val för dina
för ett bara. om så

det om valet att kunna se mer




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-14 11:28



Bookmark and Share


  Nanna X
läskigt och intressant på något vis
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch