Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

APTITEN VAR STOR




Hon var som en spindel

Väntade ständigt på nya offer


Även jag fastnade i nätet

Väntade på det avgörande ögonblicket


Nätet brast

Kom undan med blotta förskräckelsen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-11-14 11:42



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Du hade tur. Men vem är hon?
2014-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
Tack och lov att nätet brast...
bra beskrivet...
2014-11-16

    ej medlem längre
Snyggt fångat, och bra om du lyckades komma loss.
2014-11-16

  ingenmening
Energi är så pass viktigt att dom som tar den ska hållas på avstånd. Otroligt bra text som belyser en allt för vanlig upplevelse.
2014-11-15

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mycket bra förmedlat ...metaforen gillas
2014-11-15

  Respons VIP
Enkelt och finurligt!
2014-11-15

  Valter Örn VIP
Mycket bra dikt som reflekterar verkligheten. Energitjuvar finns speciellt i arbetslivet bland arbetskamrater och chefer. "Kom undan med blotta förskräckelsen"; det är en slutsats som jag själv använt mig av en gång.
2014-11-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Energitjuvar ska avpolleteras! Tyvärr fastnar man ibland i deras nät. Och blir nästan uppäten. Bra text om viktigt ämne.
2014-11-14

    ej medlem längre
Kontroll, icke gott.
2014-11-14

  ULJO
Väl och klokt förmedlat
2014-11-14

  louisegirl
Jaa, sådana finns det gott om..
Bra skrivet och förmedlat
2014-11-14

  walborg
Otroligt välfångad bild
2014-11-14

    Dan Myrbeck
Det är inte ofarligt
att vara nätpoet.
2014-11-14

  Lars Hedlin
Stark denna med viktigt budskap!
2014-11-14

    isap
fastna och komma loss tänkvärt för oss alla att se en möjlighet
2014-11-14

    ej medlem längre
Människor som stjäl ens energi ska man akta sig för...
2014-11-14

  Stefan Albrektsson
Låter som en otroligt otrevligt osund bekantskap. Svekfullt, hotfullt - du fångar det bra i text! Skönt att du kom loss!
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP