Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuktigt litet hål

Känslan känns kittlande att testa.
Att bara få trycka till och se vad som händer.
Jag minns den dagen som det vore igår.
Jag lutande mig över och tittande en stund.
Mitt finger var utsträckt och rakt.
Liggandes över kyldisken på Ica med fingret mot ett paket köttfärs.
Smack, sa det i plasten och fingret gled in.
Omslutet av sval och fuktig köttfärs.
Herre min gud, är det så det känns….




Fri vers av Henning Hson
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-14 16:51



Bookmark and Share


  Zandor
kan så vara naturligtvis men ge dig egen tid för belöning ...den du längtar efter
2016-04-08

    Bo Malte
Äkta stark kärlek innerligt vackert och förtrollande behagligt diktat
Tycker så mycket om orden
som sjunger sin melodi
från djupet av kropp och själ
Stor igenkänningsfaktor
2016-02-22

  DominiQueen
Busigaste dikten jag läst... Haha
2016-01-30

    Lars J
haha, den var bra :D
2014-12-01

  Connie
Den här är helt enkelt underbar! Hahaha, ja precis så, men varmare vill jag nog påstå!
2014-11-20

    Bo Malte
Köttigt och fruktigt på samma gång. Snillrikt...
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson