Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig mitt stora lilla barn


Bära skuld

Förlåt för att jag inte såg
Jag förstod aldrig
önskar jag kunde
göra om göra rätt
Som jag alltid säger
Det kan jag inte
Det kommer göra ont
varje dag i resten
av mitt liv




Fri vers av Perina
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-14 18:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och berörande!
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Perina
Perina