Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du som vet, vet..


Bürker

i den tunnaste
kapillären
insluten i glas
strömmen av liv
såg den rinna
in bakom
regnbågsmönster




Fri vers av ing
Läst 285 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-11-14 23:09



Bookmark and Share


  Blåbäret
flerbottnad och spännande ,med en mängd möjligheter
låter ögat följa med, rinner en tår som går i förlorad i färg på slutet
2014-12-01

  Hestia VIP
Läckert med finstämd styrka!
2014-11-28

  Fredrik Gaefke
Raffinerad och mångtydd! gillar!!
2014-11-15

    Jim Friberg VIP
Åh, så vacker.
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

ing
ing