Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad dröm

På en bädd av näckrosblad
ska du sova gott din skönhetssömn
för väcker dig gör jag sen
när du njutit en härlig dröm

Du ska se så där yrvaken ut
med kuddmärken i ansiktet
och le lite sömnigt
när din trötthet

försvinner och byts ut
mot glädjen nyvaknad
och ditt leende är som solen
och lyser ut en saknad

av den dröm du hade




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-14 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter