Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inkarnation


Resan

Resan
När själen lämnar en människa,
då dör kroppen, och blir
till ett skal.
Men vi kan räkna med själen.
Då nästa resan har sin början,
fast på en obestämd tid.
Då själen har fått sin frihet, från just
den människan.
Måste få den vila som behövs
för nästa uppdrag.
Så börjar den eviga resan på nytt.
Så är det, så har det alltid varit.
Annars vore allt rätt meningslöst.




Fri vers av UllaBritta
Läst 372 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-15 06:44



Bookmark and Share


  Connie
Tänkvärt, precis så är det!
2014-12-03

  M M Mannheim VIP
Härligt underbart att jag inte är ensam med dessa tankar. BRA! UllaBritta.
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta