Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mörket till ljus






Sorgens mörker verkade ogenomträngligt
men ljuset återkom och blev allt starkare


Efterhand som tiden gick ökade livslusten
livet blev åter värt att leva


Valde några av texterna jag skrivit
gav ut en bok


Titeln var given

VANDE MIG SÅ SMÅNINGOM




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-11-15 09:51



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra att det vände
och att du delade
med dig.
2014-11-18

    prima donna
ja så är det nog. Fint!
2014-11-16

  Alicia Stenfors
Du är modig.
2014-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
Stark att komma igen...det kan uppmuntra andra...
2014-11-16

    ej medlem längre
Starkt av dig, och visst är det så även för oss andra, man vänjer sig med mycket, men det tar olika tid.
2014-11-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så varmt och starkt skrivet! Titeln på din bok är så fin... Tack
2014-11-15

  louisegirl
Så starkt <3
Fint förmedlat!
2014-11-15

  bittemi VIP
Styrka!
2014-11-15

  Veven
Otroligt starkt.
2014-11-15

  ULJO
En stark insikt du förmedlar
2014-11-15

  Anya VIP
Jaa tänk vad anpassningsbara vi människor är. Din boktitel berör!
2014-11-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Till och med sorg kan man vänja sig vid. Du hade styrka att skriva om det svåra. Det är beundransvärt.
2014-11-15

    ej medlem längre
Är imponerad. På alla nivåer.
2014-11-15

    ej medlem längre
Din styrka och livskraft imponerar.
2014-11-15

  Lars Hedlin
Starkt och bra i inlevelse!
2014-11-15

    ej medlem längre
Bra gjort att skriva en bok om allt det svåra, för det tar lång tid att ta sig igenom den värsta sorgen.
2014-11-15

  Klara Ord VIP
Så fin skildring av en svår process, som inger hopp och tröst.
2014-11-15

  Valter Örn VIP
Bra Marita Den boken ska jag verkligen läsa!
2014-11-15

    Monica Kvist VIP
En fantastiskt fin liten bok med plats för egna anteckningar. Jag läser den ofta och finner många sköna pärlor i den till eftertanke och tröst.
2014-11-15

    ej medlem längre
Mycket bra!
2014-11-15

  Stefan Albrektsson
Ja, det är märkligt hur vi kan vänja oss med nästan allt (och vilken otroligt stark boktitel!). Som väl är kan man hitta vägen ut och ta den långa vandringen från mörkret till ljuset.
2014-11-15

    Bo Malte
...*L*...
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP