Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Tvivel

Det handlar om en plats
där jag kan luta min panna
Det handlar om en famn
som vågar vara öppen
Det handlar om att våga
ta emot kärlekens gåvor

Rädslan är kärlekens kylskåp

Jag är inte likgiltig
inuti min stela kropp
Det rör sig en hungrig
vargflock mot revbensgallret
med lysande röda ögon
Jag har så svårt att hitta balansen
bland alla förbudsskyltar och stoppljus

Den öppna handens förmåga!




Fri vers av Respons VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-15 11:24



Bookmark and Share


  Epione VIP
Otroligt bra bild. Orden är starka och du använder dem väl. Love It
2014-11-17

    ej medlem längre
Reflekterande och kraftfullt bildspråk!
2014-11-17

    ej medlem längre
En mycket fin text. Gillas. Mycket.

2014-11-16

  Kjell Åhsberg
Hungrig vargflock mot revbensgallret ger associationer liksom rädsla kopplad till kärlek. Det senare har vi båda gjort i våra alster.
Gillar!
2014-11-15

  Ali D VIP
Jag med

fin text
2014-11-15

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för
"rädslan är kärlekens kylskåp"
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP