Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misslyckad som dotter

Ibland
när min pappa kollar på mig
Känner
jag mig misslyckad som dotter




Fri vers av Penslar
Läst 640 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-15 19:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
men det är du inte
du är en fenomenal tjej

en gudinna
2016-08-07

    ej medlem längre
Ibland
när min dotter kollar på mig
Känner
jag mig misslyckad som far

Du är älskad.


2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Penslar
Penslar