Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt till salu

När huvudet känns som ett moln på himlen
luddigt, föränderligt men ändå tomt

så undrar man ju vad som finns därinne
när inga tankar tar upp plats?




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-15 23:25



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Inga hästar hemma,
Jag hör ekot av hovslagen skalla
Riktningen går att bestämma...
Japp, de går mot Solvalla
Ludd i pallet,
tomt i stallet
Blås av starten, och återkalla
Sen, spela V/P på alla
2014-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter