Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av er som älskade in till döden som aldrig skilde er åt


Karbonpappersord

Jag lät glitter rinna ut mellan mina fingrar
mitt framför ditt ansikte
du såg tomt framför dig
Döda fraser viskandes mot min hud
Karbonpappersord
Ej ämnade mig
Du försöker
för det smeker jag dig ömt
Kärleken är död
Ni var hoppet om evig kärlek
Sista paret ut
I evighet
Nu för tiden är allt bara på låtsas




Fri vers av Perina
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-16 00:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört med känsla!
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Perina
Perina