Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TAPPADE TAGET





Var som ett löv i vinden


Snurrade runt
utan mål och mening


Längtade
grenen jag suttit på




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-11-16 09:46



Bookmark and Share


  Ess VIP
du skriver så det känns i hjärtat
2014-11-17

  ULJO
Mycket fint förmedlat
2014-11-17

    Dan Myrbeck
Bra om trygghet.
2014-11-17

  Rachel Roth
så enkelt och starkt du skriver
2014-11-17

  walborg
Fin bild
2014-11-16

  bittemi VIP
Så väldigt fint skrivet!
2014-11-16

    ej medlem längre
Mycket fin liknelse. Mycket fin.
2014-11-16

  Per "Läsaren" Sörqvist
fantastiskt bra
2014-11-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärt och fint skrivet! Någon gång har vi lite till mans känt så. Livet är inte alltid som en fest.
2014-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
En känsla man kan känna igen...
fin beskrivning...
2014-11-16

  Alicia Stenfors
Kanske var det meningen att inte sitta på samma gren livet ut? Möjligen kallas det för friheten? Vem vet...
2014-11-16

  Lars Hedlin
Just så..fint förmedlat!
2014-11-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så fint...så känns när man ruskas om ...Bravo
2014-11-16

    ej medlem längre
Att tappa fotfästet för ett tag...så bra du beskriver detta!
2014-11-16

    ej medlem längre
Ja ibland tappar vi taget, men längtan finns där, det visar gott.
2014-11-16

  Stefan Albrektsson
Texten har en fin dramatisk karaktär.
Svårt för lövet att återvända till grenen det satt på - vilket gör texten, trots "lättheten" i språket, till en ganska mörk text. Välskrivet!
2014-11-16

    ej medlem längre
bra Marita!
2014-11-16

  louisegirl
Så bra skrivet
Gillar!
2014-11-16

    ej medlem längre
Rastlöshet....då är man stressad.
2014-11-16

  Anya VIP
Bra att diktarjaget hade en gren... hoppas hon hittade den.
2014-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP