Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

veta att någon saknar en tillbaka

Man kan känna en saknad efter någon man inte träffat på länge, man kan känna saknad efter någon eller något man aldrig kommer se eller uppleva igen. Men så kan man sakna någon som man vet att man ändå kommer få se imorgon. Man kan känna en längtan till något som aldrig kommer tillbaka, eller efter något som aldrig varit men som ska ske. Man kan känna en sådan längtan efter någon att man saknar den personen hos sig. Man kan sakna en person så mycket att man längtar ihjäl sig. Men längtan kan också vara att få sakna någon. Veta att någon saknar en tillbaka. Saknaden efter att få längta efter någon.




Fri vers (Fri form) av Ebba D
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-16 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba D